Mon. Feb 26th, 2024

Vakantie. Ik was er echt aan toe. Het is even wat werk, zo’n tent inpakken met alles wat erbij hoort, een reis van dik 1.000 kilometer, maar dan heb je ook wat. Na een dagje acclimatiseren en luieren voel ik me al helemaal op mijn gemak aan dit Italiaanse meertje. Ik lig nu op mijn slaapzak, met alleen een dun lakentje over me heen. Het is buiten nog zwoel en net niet helemaal donker. Naast mij ligt Jane. Ik hoor haar ademhaling en weet dat ook zij nog niet slaapt. Ze houdt van vrijen in de tent, zal ik haar een beetje aanmoedigen? Heel voorzichtig kruipt mijn hand naar haar toe. Als ik haar op heuphoogte aanraak, gaat er een korte trilling door haar lijf. Ze ligt op haar rug en mijn hand schuift verder. Ik raak bijna terloops haar licht behaarde venusheuvel aan, streel die even, haar gleufje net ietsje rakend. Dat haal ik mijn hand weer terug. Ik weet heel zeker dat ze gaat reageren, maar hoe, dat is nog een verrassing. Starend naar de nok van de tent wacht ik af. Bijna onmerkbaar beweegt er iets naast me. Nu gaat er een schokje door míjn lijf als haar hand mij beroert. Heel zacht en subtiel strelen haar vingers mijn heup, zoeken hun weg naar mijn bovenbeen en vervolgen hun tocht richting mijn lies.

We liggen doodstil, staren omhoog en alleen haar hand beweegt. Ik voel mijn adem versnellen als haar hand afdaalt naar de binnenkant van mijn bovenbeen. Oneindig gevoelig en tergend traag verkent ze elke stukje van mijn huid, steeds dichter bij mijn penis die zich nu duidelijk aan het oprichten is. Ik voel mijn lippen droog worden. Voorzichtig neemt ze mijn pik tussen twee vingers en langzaam trekt ze de voorhuid van mijn eikel. En weer terug. En weer omlaag. En weer terug…. Haar hand stopt en ik hoor haar op haar zij draaien. Haar hoofd komt naar me toe en haar mond zoekt de mijne. Zacht strijkt ze langs mijn wang en ik voel hoe het puntje van haar tong mijn lippen bevochtigt. Weer trekt een rilling door mijn lijf die eindigt als een tinteling in mijn penis. Na zoveel jaren samen weet ze heel precies wat me opwindt en heel voorzichtig, zonder haar mond weg te halen, begint haar hand weer te strelen. Via mijn borst en buik schuiven haar vingers lager en lager, en haar nagels trekken vurige sporen over mijn vel. Dan, zonder te aarzelen, pakt ze mijn inmiddels hoogstaand lid. Terwijl haar hand langzaam maar stevig aan mijn jongeheer trekt, masseert ze met haar duim mijn eikel met het voorvocht dat al rijkelijk opborrelt. Ik kreun, heel zachtjes, en geniet van de elektrische stroompjes die ze weet op te wekken. Ze gaat iets verleggen. Haar mond laat de mijne los en begint eveneens aan een afdaling. Even knabbelt ze op mijn tepels, dan trekt haar tong een slakkenspoor naar mijn navel.Graag had ik haar hoofd gepakt en dat meteen de plek gewezen waar ik die het liefst wenste, maar deze kwellende spanning laat me nog extra genieten. Ze gaat op haar knieën zitten en na nog een laatste cirkeltje rond mijn navel laat ze haar mond over mijn pik zakken en begint ze met lange halen te pijpen. Mijn zachte ‘aaaaahhhhhh’ blijft, hoop ik, binnen de tent. Ze vertraagt haar tempo en laat mijn eikel tot achterin haar keel zinken. Haar tong bewerkt onderhand mijn penis, die inmiddels zo hard is als een tentharing. Met haar nagels krabt ze voorzichtig over mijn ballen, die opspringen van geluk. Ik voel dat ik dit niet heel lang kan verdragen en ik zoek naar een iets dat haar uit haar concentratie kan halen. Hoewel het donker is steekt haar gebogen silhouet heel vaag af tegen het lichtere tentdoek. Ik steek mijn hand uit naar haar borsten en weeg ze een voor een. Niet al te voorzichtig kneed ik haar tepels tussen mijn duim en wijsvinger.‘Hhhmmmmmm’, gromt ze zachtjes, zonder haar zuigende mond weg te halen. Hierdoor aangemoedigd ga ik nog even door, om daarna mijn hand al strelend naar beneden te laten dwalen. Haar vagijn is nat en haar kleine schaamlippen voelen gespannen aan. Met twee vingers glijd ik door haar vochtige warmte, waarbij ik niet vergeet haar klitje stevig te masseren.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *