Sun. Jul 14th, 2024

Ik zat op een zondagavond bij mijn ouders thuis achter de pc toen ineens Eline op Skype tegen me begon te kletsen. Eline is een meisje dat ik ken van mijn studie, ze zit bij mij in de groep. We voerden een standaard gesprekje, we hadden elkaar al een tijd niet gesproken en ze wilde me vragen of ik ook zin om die maandag te gaan stappen. Het klinkt misschien vreemd om te gaan stappen op een maandagavond, maar het is dan vaak heel gezellig in een tent waar het bier dan maar een euro kost, dus gegarandeerd plezier. Er zouden nog meer mensen die ik kende komen dus ik zei dat ik er wel zin in had. Hierna hadden we het weer over de studie, ze vroeg hoe het opschoot met mijn deel van het groepsverslag. Ik vertelde haar dat er nog niet echt veel vaart achter stond omdat ik geen begin kon maken. Hierop vroeg ze of ik misschien last had van een writersblock.

Ik moest lachen en zei dat niet zo was, omdat ik wel vaker verhaaltjes schreef en die op internet plaatste. Ze vroeg zich af wat voor een verhaaltjes, en ik besloot haar door te linken naar de betreffende site. Aan de andere kant viel het even stil en ze vroeg of ik het serieus meende. Ik beaamde dat en vroeg haar of ze misschien een wilde lezen en zeggen wat ze er van vond. Het was een poosje stil van haar kant terwijl ze “Ons eerste triootje” aan het lezen was. Toen ze klaar was zei ze “Wauw, het is net alsof je het in een adem verteld. Zoveel details, het lijkt wel alsof je het uit je geheugen opvist.” Toen ik haar zei dat ik het ook daadwerkelijk uit mijn geheugen op had gehaald antwoordde ze: “Ja, dat dacht ik al.” De toon was gezet, het favoriete onderwerp werd wederom aangesneden: seks! Ze hoorde me een beetje uit over het hoe en wat van die avond en ik vertelde er maar al te graag over. Inmiddels raakte ik van het gesprek behoorlijk opgewonden en de fantasie ging met me op een loopje. Op een gegeven moment besloot ik de stoute schoenen aan te trekken en vroeg haar of zij wel eens gefantaseerd had over een triootje. Deze vraag beantwoordde ze bevestigend en ik vroeg verder. Ik vroeg haar of mijn vriendin en ik mensen waren met wie ze zich voor kon stellen dat ze een keer een trio zou doen. Het was even stil en ze vertelde dat het haar op zich wel leuk leek om eens mee te maken, maar ze wist nog niet zeker of ze zich wel zo open kon stellen bij mensen die ze niet zo goed kende. Het was een begin. De dag erna begaf ik me rond half twaalf naar de stad en ging de kroeg binnen waar we afgesproken hadden.

Eline was er nog niet maar enkele anderen wel. We haalden al een paar rondjes en na een tijdje zag ik haar binnen stappen. Ze kwam aanlopen en begroette ons. Van binnen was ik een beetje aan het twijfelen geslagen. Was ik gisteren misschien te ver gegaan, was ik misschien te vrijpostig geweest. Toen ze naast me kwam staan en we een tijdje aan de praat waren voelde ik me steeds meer op mijn gemak, ik had haar toch niet in verlegenheid gebracht. De tijd verstreek en de nodige consumpties werden genuttigd. Toen we op de dansvloer stonden legde ik af en toe mijn hand om haar middel of op haar kont om iets in haar oor te schreeuwen, de muziek stond nogal hard. Ze liet niet merken dat ze het vervelend vond dat ik haar op deze manier aanraakte en het moedigde me aan om verder te gaan. Ik had er mijn zinnen op gezet om deze lekkere meid te verleiden om met mijn vriendin en mij naar bed te gaan. Toen om vier uur ’s nachts de lichten aangingen was ik een beetje verdwaasd door de alcohol en ook de mensen om mij heen zagen er niet al te fit meer uit. We liepen naar de garderobe om onze jas op te halen en we verlieten de kroeg. Buiten was het nogal fris en we pakten snel onze fietsen. De enige andere twee studiegenoten van ons die het zo lang hadden uitgehouden moesten de hele andere kant op en we namen afscheid. Ik zou Eline even naar huis toe brengen. Onderweg kletsten we over wat koetjes en kalfjes en uiteindelijk besloot ik toch maar een gokje te wagen. Ik vroeg haar of ze nog nagedacht had over ons gesprek van gisteren. Ze lachte een beetje verlegen en zei dat het aan mij was om haar te overtuigen om het wel te doen. We stonden inmiddels bij haar voor de deur en ik waagde het erop. Misschien was het de alcohol, of misschien pure lust, ik nam haar bij haar billen en trok haar naar me toe. Ik zette mijn lippen op de hare en ik gaf haar een tongzoen. Ze was een beetje geschrokken maar ze zoende wel terug. Ik verbrak de zoen al snel en vroeg haar of ze overtuigd was. Ik zag in haar ogen de honger naar meer en ze knikte. “Mooi, zullen we dan woensdag een afspraakje maken zodat je ons beter kunt leren kennen?” “Dat is goed” antwoordde ze en ze gaf me een snelle kus op de mond voordat ze haar fiets wegzette en haar huis binnen ging. De twee dagen erna kon ik eigenlijk aan niets anders meer denken, ik leefde helemaal toe naar woensdagavond. Ik had dinsdagochtend Janneke al op de hoogte gebracht van hetgeen die avond gebeurd was, en ook zij was erg enthousiast.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *